Nr. Snede - Lukket Fængsel
Er du pårørende?

Hvis du er i familie med, kæreste, eller en rigtig god bekendt med en indsat, bliver du også berørt af straffen. Din hverdag bliver ændret, og der er kontrol med din kontakt med den indsatte.
Det er vigtigt for den indsatte at holde kontakten til familien.. Men der er samtidig en række regler, der skal overholdes. Vi har samlet de vigtigste her, og vi håber at du her på siden finder svar på mange af dine spørgsmål. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte personalet.
Adresse og telefonnumre kan du finde på forsiden

Tavshedspligt
Vi får rigtig mange henvendelser fra familie, venner og bekendte til indsatte. Mange spørger om pågældende er mødt til afsoning, Om vi kan give telefonnummeret til den afdeling hvor indsatte er..
Alle ansatte i Kriminalforsorgen har tavshedspligt. Man giver ikke oplysninger om de indsatte videre til de pårørende eller andre,
Det betyder også, at Kriminalforsorgen ikke kan fortælle dig om din pårørende er mødt til afsoning, eller på hvilken afdeling han er indsat, om han er blevet flyttet til en anden afdeling eller fængsel.

Breve og pakker
Breve og pakker til en indsat bliver normalt åbnet af personalet, mens den indsatte ser på det. Det sker for at sikre, at de ikke indeholder andet end det, der er tilladt at modtage.

Indbetaling af penge (Hent folder om indbetaling af penge i højre side)
Indbetaling af penge til indsatte i Statsfængslet Midtjylland skal ske via bankoverførsel

Udgang (Hent udgangsbekræftelse i højre side)
Når den indsatte opnår mulighed for udgang skal, der sendes en udgangsbekræftelse fra den/dem, han skal gå udgang til. Her bekræftes at han godt kan gå udgang i det oplyste tidsrum og til hvilken adresse

Telefon (Hent telefonansøgning i højre side)
Man kan ansøge om at få oprettet sit telefonnummer, så den indsatte har mulighed for at ringe til pårørende. Ansøgningsskema findes i højre side. Den indsatte har mulighed for at ringe 2x8 minutter om ugen fra kontoret de første 4 uger eller indtil der er oprettet et godkendt telefonnummer. Herefter ringer han fra telefonboksen på afdelingen, hvis der er ansøgt om oprettelse af telefonnumre.

Hvordan sendes udgangsbekræftelsen og telefonansøgningen?                                                                                                                

Ansøgninger om telefon og udgang kan modtages ved at den pårørende

  • sender den underskrevede ansøgning som brev til fængslet
  • scanner den underskrevede ansøgning og sender den som mail til nr.snede.faengsel@krfo.dk
  • tager et billede af den underskrevede ansøgning og sender den som mail til nr.snede.faengsel@krfo.dk